DHI TRAŞSIZ SAÇ EKİMİ

Saç ekimi yaptırmayı düşünen kişilerin ilk başta sorduğu sorulardan biri olan, “Tıraşsız saç ekimi mümkün müdür?” bunun cevabını vereceğiz.

Evet saçlar tıraş edilmeden DHI yöntemi ile saç ektirmek mümkündür. Hastanın mevcut saçlı görüntüsü korunarak ve saçını kısaltmadan, hızlı bir şekilde günlük yaşamına dönmesini sağlayan bir işlemdir. Sağlıklı ve gür saçları olan pek çok kişi imaj konusunda bir adım önde olmaktadır. Traşsız saç ekimi uygulamasının bu teknik içinde işlenmesi yaptıran kişi ve iyileşme süreci için büyük avantaj oluşturmaktadır

DHI YÖNTEMİNİN UYGULANMASI

Bu yöntemde sadece uzman kişiler tarafından kullanılması gereken choi adlı medikal kalem sayesinde greftler tek tek toplanır, ardından yine bu kalem sayesinde alınan saçlar cilde kesi, kanal açılmadan direkt olarak yerleştirilir. Bu teknik hastaya konfor ve kolaylık sağlanmış olur.

DHI YÖNTEMİNİN AVANTAJLARI

Saç köklerinin doku dışında kalış süresini en aza indirerek ekimi daha sağlıklı bir şekilde gerçekleştirir. Daha sık ekim yapılabilen bu yöntem doğal ve yoğun bir görünüm sağlar. Saç köklerinin sağ kalma oranı yüksektir. Uygulama sırasında hastanın tamamen tıraş olmasına gerek yoktur, bu durum özellikle kadınlar açısından çok konforludur. Kesi alanı daha az olacağından kanama riski en aza iner. Operasyon sonrası daha hızlı iyileşmeyle kişi kısa sürede günlük yaşamına döner. Donör bölgeden alınan greftler minimum sürede bekletilir. Bu süre ne kadar uzarsa saç kökünün zarar görme olasılığı o kadar fazladır.

DHI YÖNTEMİNİN AVANTAJLARI

18 yaşından büyük ve operasyonu engelleyecek herhangi bir sağlık sorunu olmayan herkes DHI tekniği ile saç ektirebilir. Saç ekimi belli olmasın diyenler için de bu teknik harika bir seçimdir. Hızlı ve kolay gerçekleşen operasyon sonrasında hasta hemen işine ve günlük aktivitelerine dönebilir. İz bırakmadan ekilen saçlar kısa sürede doğal seyrinde uzamaya başlar. DHI saç ekimiyle ilgili endişeleri olanlar için de tam anlamıyla çözüm sunan bir tekniktir.